15. maj 2018

Om Lai Yde

Lai Yde

Lai Yde

 

Lai Yde er langt fra den gængse erhvervskonsulent. Han er en humoristisk multikunstner med en stor rygsæk fuld at teorier og teknikker, som han bakker op med praktiske øvelser og rollespil med professionelle skuespillere.

Lai er den første skuespiller, der uddannede sig på M.A.B. i 2003 og han har siden kørt hundredevis af workshops for danske og udenlandske virksomheder. Han har derudover rejst hele verden rundt i forbindelse med hans årelange samarbejde med Udenrigsministeriet – hvor han kører workshops om diversitet, samspil, konflikthåndtering og kultur.

Lai Yde har intenst studeret Ken Wilbers ”the integral system” siden 2007 og tog i 2011 et helt år ud af kalenderen for at studere på Malmø Teaterskole (som er under Lunds Universitet). Han arbejdede sammen med 6 skuespillere på at sætte praktiske skuespillerteknikker på de otte integrale teorier, så teorierne kunne komme fra hovedet ned i kroppen og derved blive brugbare i hverdagen for både ledere og medarbejdere.

Lai har bl.a. undervist en VL-gruppe i et længere workshop forløb i 2 x 6 måneder samt afholdt utallige workshops om emnerne via hans virksomhed HumanDirection, www.humandirection.dk.

Det er Lai’s store passion at gå i dybden med de store livsspørgsmål såsom: Hvad er din livsgave? Hvem er du? Hvor skal du hen? Og hvad kommer til at bide dig i røven undervejs?

Teorierne er:

1. Maskulin og feminine energi
2. Personlighedstyper – Lai fortrækker Enneagrammet men kan også bruge JTI, DiSC samt Belbin.
3. De mange intelligenser.
4. Spiral Dynamics – De otte kerneværdier, der slås med hinanden.
5. De syv Chakra – syv personlige udviklingspunkter, som vi alle skal igennem.
6. De fire kvadranter – Fire forskellige fokuspunkter, som tilsammen skaber en hel verden: Jeg – vi – det – det hele.